Kövess!


Megtörtént a díjátadás, eljött Jankovics Marcell és meg is tartotta az előadását. De a maradandó élmény talán azoké a gyerekeké volt, akik kezet foghattak vele és tőle vehették át a rajzverseny díjait. Én is gratulálok nekik! Züm-züm...

De hogy a szervezők is kapjanak erőt a továbbiakhoz, mellékelek alább egy levelet, amelyet az egyik helyezett kislány szülei írtak, akik kb. 550 kilométert és 6 órát utaztak hogy ott lehessenek.

A levél:

"Kedves CivilDió Egyesület!

Nagyon örülünk, hogy részt tudtunk venni a szombati rendezvényükön. Az egész család jól érezte magát. Tetszik a település és a környező táj, nagyon kedvesek, barátságosak az emberek. Örömmel hallgattuk Jankovics Marcell előadását! 
Boldogok vagyunk, hogy Csenge a rajzversenyen díjazott lett. Köszönjük a csodás ajándékokat: üvegfestés a kislány egyik kedvenc hobbija, gyógynövény gyűjtő és felhasználó család vagyunk, a mesekönyvet, mintha nekünk írták volna! 
Szeretnénk gratulálni a JÁTÉK ötletggazdáinak, szervezőinek, kivitelezőinek! Jó, hogy kicsit részesei lehettünk! Reméljük, ősszel a diófesztiválra is el tuduk látogatni.
Munkájukhoz további sok sikert, kitartást kívánunk!
Üdvözlettel: L. család Zalaszántóról"
 
A megjelenést a szervezők ez úton is köszönik! És köszönik a türelmet a lányoktól is, hogy bírták a hosszú utazást és mégis olyan jól érezték magukat. Én is nagy örömmel látom őket viszont majd októberben a DióFesztiválon!
 
A díjátadásról bővebben egy picit később és lassan megtekinthetőek lesznek a rajzok az interneten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyresze.blog.hu/api/trackback/id/tr41856698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása