Kövess!


Légy része 2010.03.17. 09:28

Rajzok

Rengeteg boszorkányos rajz született. Úgy látszik, sok-sok gyermek/felnőtt életében jelen van a mese, és ez jóóó!

Mivel még a mai napig is érkeznek pályaművek, ezért a bírálás elhúzódott: mára. Kora este gyűlik össze a zsűri, aki szakmai szempontok alapján végzi majd az értékelést a korosztályok szerint.

Sok helyről is érkezett rajz, szegény postásunk nem győzte hozni a hatalmas borítékokat, csomagokat. Szárnyrepezsgető látvány volt az a rengeteg csomag, a sok szép rajz, a sok szorgos kéz munkája.

Az elbírálás tehát ma lesz (aki addig még elküldi akár e-mail-ben, az még részt vehet a bírálásban), de az eredményeket csak szombaton hozzuk nyilvánosságra.

És a díjakat persze tényleg Jankovics Marcell fogja átadni annak, aki eljön érte Diósjenőre. Hogy a díjak mik lesznek? Egyrészt meglepetés, másrészt minden pályázó diónárt kap munkájáért. Akik távolról küldtek rajzokat, azok valamely rendezvényen vehetik át azt.

De továbbra is nézzétek a honlapot, hogy láthassátok a többi pályázatainkat!

Most már érzem, hogy jön a tavasz! Hirtelen jön, és erős lesz, készüljetek rá! Húúú de jó lesz kinyújtóztatni a szárnyaimat megint a napsütésben...

A bejegyzés trackback címe:

https://legyresze.blog.hu/api/trackback/id/tr581846321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása